Als meisje groeide ik op in een gezin met bewuste 'groene' ouders.
Mijn vader was boer en stapte over van de reguliere naar de biologische landbouw. Groenten en fruit waren altijd vers en onbespoten en kwamen grotendeels uit eigen tuin.
Thee werd gemaakt van verse kruiden, lichamelijke kwaaltjes werden meestal met huismiddeltjes opgelost.
Gezond en bewust eten was de norm.
Als kind was ik daar overigens niet altijd even blij mee…
Na de middelbare school volgde ik de opleiding tot verpleegkundige. Daar heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en aandoeningen en ziekten die de mens verzwakken.
Tijdens de opleiding kwam ik er achter dat er binnen de gezondheidszorg weinig aandacht was voor voeding. Vanuit mijn achtergrond was dat voor mij erg onlogisch en ben ik destijds zelf op onderzoek uitgegaan.
Ik werd me nog meer bewust van wat voeding allemaal met je kan doen, zowel in positieve als negatieve zin.
Als voedingsdeskundige kan ik een belangrijke rol spelen bij het herstellen van je gezondheid.
Ik kan je gedegen advies geven op het gebied van voeding en ik kan je ondersteunen bij het veranderen van jouw manier van eten.
Het is vooral een bewustwordingsproces.
Ook als je geen fysieke klachten ondervindt, kan ik je adviseren hoe jij je gezondheid optimaal kunt houden.
Ik wil samen met jou op zoek naar jouw balans. Je krijgt een voedingsadvies op maat. Jij als cliënt staat centraal. Er wordt gekeken naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.